Tolhuiskade

Bedrijfsruimte

Centraal in het plan Tolhuiskade, gelegen aan het fraaie, mandelige binnenterrein, wordt C.02 gerealiseerd. C.02 is een kleinschalig appartementengebouw, bestaande uit vijf bouwlagen waarin naast 12 woonappartementen ook een BOG-ruimte zal worden gerealiseerd.
De BOG-ruimte bevindt zich op de begane grond van het gebouw, direct naast de hoofdentree. De BOG-ruimte heeft een eigen entree/toegang. Kenmerkend is onder meer de extra ruimte vrije hoogte (ruim 3,5 meter) op de begane grond. Ook beschikt de BOG-ruimte over een eigen buitenruimte in de vorm van een tuintje, aan de achterzijde van het gebouw.

Soort object
Nieuwbouw, casco, commerciële ruimte. Afbouw (geheel/gedeeltelijk) – tegen aanvullende opdracht bij (hoofd)aannemer – behoort tot de mogelijkheden.

Oppervlakte
De oppervlakte van de bedrijfsruimte bedraagt ca. 116 m2 BVO (=ca. 95 m2 GO). De oppervlakte van de privé-buitenruimten behorende bij de bedrijfsruimte (aan achterzijde gebouw) bedraagt ca. 20 m2.

Prijs
Geïnteresseerden worden uitgenodigd een bieding uit te brengen op de bedrijfsruimte. De richtprijs voor de bedrijfsruimte bedraagt ca. € 330.579,- exclusief BTW (=€ 400.000,- inclusief BTW), op basis van 50-jaar afgekochte erfpacht. De genoemde richtprijs is inclusief  één stallingsplaats in de nabijgelegen stallingsgarage C.26.

Bestemming
Conform het van toepassing zijnde bestemmingsplan: “gemengd”, inhoudende dat diverse bestemmingen mogelijk zijn: maatschappelijke voorzieningen, culturele voorzieningen, leisure, horeca, detailhandel en kantoor/bedrijfsruimte. Link naar bestemmingsplan: Bestemmingsplan

Plattegrond

PLATTEGROND BOG-RUIMTE

 


Interesse?

Geinteresseerden worden uitgenodigd een bieding uit te brengen op de bedrijfsruimte. De biedingstermijn sluit op woensdag 23 februari 2022, 12.00 uur.

DOWNLOAD HIER HET BIEDINGSFORMULIER

Is er iets niet duidelijk? Heb je vragen? Neem dan contact op met:

VAN DE STEEGE BEDRIJFSMAKELAARS
Buikslotermeerplein 418
1025 WP  AMSTERDAM
Telefoon: 020 – 435 70 20
Email: bog@vandesteege.nl

Of richt je vraag aan Wim Polman via info@tolhuiskade.nl

 


Verkoopdocumenten

 

Hieronder treft u diverse documenten behorende bij de verkoop van de commerciele ruimte C.02 van plan Tolhuiskade te Amsterdam. Let op: voor zover de stukken genoemd worden in de ontvangstbevestiging van de koop- en aannemingsovereenkomst vormen zij een onderdeel van de contractvorming. De overige stukken zijn slechts ter informatie.


VOORINFORMATIE

VERKOOPDOCUMENTEN – COMMERCIELE RUIMTE C.02

JURIDISCHE INFORMATIE – COMMERCIELE RUIMTE C.02

VERKOOPDOCUMENTEN & JURIDISCHE INFORMATIE – STALLINGSPLAATSEN C.26

 

Zoekvenster sluiten