Tolhuiskade

Bedrijfsruimten

Op de begane grond van C.14, direct aan de kade van het Tolhuiskanaal, worden drie – schitterend gelegen – bedrijfsruimten gerealiseerd. Ben je op zoek naar een sprekende, eigen plek voor jouw kantoor, bedrijf of organisatie? Dan is dit mogelijk een interessante optie voor jou!

De drie bedrijfsruimten worden als koopobject aangeboden en zullen in basis, “casco” worden aangeboden. Dat betekent dat je nog maximale vrijheid hebt in de inrichting/afwerking van de bedrijfsruimten. De drie bedrijfsruimten zijn naast elkaar gelegen, waardoor het ook mogelijk wordt om twee (of zelfs drie) ruimten aan elkaar te koppelen, waardoor het vloeroppervlak toeneemt. Elke bedrijfsruimte beschikt standaard over één eigen parkeerplaats in de nabij gelegen stallingsgarage (C.26). Meer parkeerbehoefte? Zolang de voorraad strekt is de aankoop van extra parkeerplaats(en) mogelijk.

Soort object
Nieuwbouw, casco, commerciële ruimten (drie stuks; eventueel samen te voegen). Afbouw (geheel/gedeeltelijk) – tegen aanvullende opdracht bij (hoofd)aannemer – behoort tot de mogelijkheden.

Bestemming

Conform het van toepassing zijnde bestemmingsplan: “gemengd”, inhoudende dat diverse bestemmingen mogelijk zijn: maatschappelijke voorzieningen, culturele voorzieningen, leisure, horeca, detailhandel en kantoor/bedrijfsruimte. Link naar bestemmingsplan: Bestemmingsplan

Plattegronden

PLATTEGRONDEN BOG-RUIMTEN


Richtprijs

Bouw-
nummer
Opp. in ca.
m2 BVO
Opp. in ca.
m2 GO
Opp. buiten-
ruimte
Parkeer-
plaats
Richtprijs v.o.n.
(incl pp en excl BTW)
Richtprijs v.o.n.
(incl pp en incl BTW)
BOG-1 84 77 4 + 4 P186 € 285.950,- € 346.000,-
BOG-2 70 61 4 + 4 P187 € 266.950,- € 323.000,-
BOG-3 101 87 4 P187 € 315.700,- € 382.000,-

(Richtprijs op basis van 50 jaar afgekochte erfpacht en inclusief verplichte parkeerplaats en incl./excl. BTW (afhankelijk van overzicht).
Er kan NIET gekozen worden voor een jaarlijkse (index)canon.)

 


Interesse?

Heb je interesse in de BOG-ruimte(n) van C.14? Volg dan het onderstaande stappenplan:

  1. Bestudeer alle beschikbare verkoopdocumenten. Onderaan deze pagina tref je alle beschikbare documenten aan.
  2. Download het BIEDINGSFORMULIER
  3. Vul het BIEDINGSFORMULIER in en zorg dat het formulier (samen met de gevraagde bijlagen) uiterlijk vrijdag 29 oktober 2021, 12.00 uur is ingeleverd bij Van de Steege Bedrijfmakelaars!

 

Is er iets niet duidelijk? Heb je vragen? Neem dan contact op met:

VAN DE STEEGE BEDRIJFSMAKELAARS
Buikslotermeerplein 418
1025 WP  AMSTERDAM
Telefoon: 020 – 435 70 20
Email: bog@vandesteege.nl

Of richt je vraag aan Wim Polman via info@tolhuiskade.nl

 


Verkoopdocumenten

 

Hieronder treft u diverse documenten behorende bij de verkoop van de drie commerciele ruimten C.14 van plan Tolhuiskade te Amsterdam. Let op: voor zover de stukken genoemd worden in de ontvangstbevestiging van de koop- en aannemingsovereenkomst vormen zij een onderdeel van de contractvorming. De overige stukken zijn slechts ter informatie.


VOORINFORMATIE

VERKOOPDOCUMENTEN – COMMERCIELE RUIMTEN C.14

JURIDISCHE INFORMATIE – COMMERCIELE RUIMTEN C.14

VERKOOPDOCUMENTEN & JURIDISCHE INFORMATIE – STALLINGSPLAATSEN C.26

 

Zoekvenster sluiten