Tolhuiskade

BINNENKORT IN VERKOOP: 12 APPARTMENTEN C.02

C.02 – "Stoer" en kleinschalig

Gelegen aan het fraaie en rustige (mandelige) binnenterrein van het plan Tolhuiskade wordt deelplan C.02 gerealiseerd: een “stoer” en kleinschalig appartementengebouw met 12 woonappartementen en een kleinschalige bedrijfsruimte op de begane grond.

Vanuit ieder appartement heeft u uitzicht op het binnenterrein, wat door landschaparchitect Delva wordt ingericht als een fraaie, rustige oase. Dat is toch heerlijk wonen!?!

Het stoere gebouw is vijf bouwlagen hoog (begane grond en 4 verdiepingen) en wordt voorzien van fraai, donkerrood metselwerk. Er kan een keuze worden gemaakt uit een aantal verschillende woningtypen. Zo kan er een keuze worden gemaakt uit drie 2-kamerappartementen en totaal negen 4-kamerappartementen. Voor de 4-kamerappartementen is er daarbij een onderscheid te maken uit een appartement met een tuin, een aantal met een balkon aan de achterzijde en twee “top-appartementen” met een schitterend terras.
Hoewel de 2-kamerappartementen niet beschikken over een eigen (privé)buiternuimte, kunnen de bewoners wel gebruik maken van de gemeenschappelijke buitenruimte, welke zich achter het gebouw bevindt.

Op de begane grond bevindt zich ook nog een kleinschalige bedrijfsruimte.

Doordachte parkeeroplossing voor auto en fiets

Ook over het parkeren van je auto (en fiets) is goed nagedacht! Ieder appartement beschikt over een eigen parkeerplaats (stallingsplaats) in het centrale “parkeergebouw” C.26, welke naast C.02 is gesitueerd. De (auto)ingang is gelegen aan de zijde van de Asterweg. Je hoeft dus nooit meer op zoek te gaan naar een parkeerplekje en je kunt jouw auto dus altijd probleemloos parkeren op jouw eigen parkeerplekje.
Op de begane grond van dit parkeergebouw bevindt zich tevens een gemeenschappelijke fietsenstalling; hier kunnen de bewoners van C.02 ook hun fiets opbergen. Hoe handig is dat?
Groot bijkomend voordeel van deze oplossing is dat het plan daardoor autoluw zal zijn; wat ons betreft ook een echt kwaliteitspunt van Tolhuiskade!

Koopsommen

De koopsommen van de 12 appartementen moeten nog defintief worden vastgesteld, maar de verwachting is dat de appartmenten kunnen worden aangeboden vanaf de onderstaande koopsommen:

  • De drie 2-kamerappartementen (ca. 43 m2) vanaf circa € 340.000,- v.o.n.
  • Het 4-kamerappartement met tuin (ca. 109 m2) vanaf ca. € 830.000,- v.o.n.
  • De zes 4-kamerappartementen met balkon (ca. 98 m2) vanaf ca. € 660.000,- v.o.n.
  • De twee 4-kamerappartementen met terras (ca. 92 m2) vanaf ca. € 740.000,- v.o.n.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief één eigen parkeerplaats in C.26 en op basis van 50-jaar afgekochte erfpachtcanon.
Een keuze voor een jaarlijkse (index)canon is niet mogeijk.

Zoekvenster sluiten