Tolhuiskade

Bedrijfsruimten

Op de begane grond van C.14, direct aan de kade van het Tolhuiskanaal, worden drie – schitterend gelegen – bedrijfsruimten gerealiseerd. Bent u op zoek naar een sprekende, eigen plek voor uw kantoor/bedrijf of organisatie? Dan is dit mogelijk een interessante optie voor u!

De drie bedrijfsruimten worden als koopobject aangeboden en zullen in basis, “casco” worden aangeboden. Dat betekent dat u nog maximale vrijheid heeft in de inrichting/afwerking van de bedrijfsruimten. De drie bedrijfsruimten zijn naast elkaar gelegen, waardoor het ook mogelijk wordt om twee (of zelfs drie) ruimten aan elkaar te koppelen waardoor de vloeroppervlakte toeneemt. Elke bedrijfsruimte beschikt standaard over één eigen parkeerplaats in de nabij gelegen stallingshgarage (C.26). Meer prkeerbehoefte? Zolang de voorraad strakt is aankoop extra parkeerplaats(en) mogelijk.

De bestemming voor de bedrijfsruimten is formeel “gemengd”. Dat betekent dat diverse functies hier hun plek kunnen vinden als: maatschappelijke voorzieningen, culturele voorzieningen, leisure, detailhandel en kantoor/bedrijfsruimte.

Aantal: 3
Oppervlakte (in m2 BVO): ca. 84, 70 en 101 m2
Koopsomindicatie: Vanaf ca. € 250.000,- excl BTW (per stuk)

(Koopsomindicatie op basis van 50 jaar afgekochte erfpacht en excl. verplichte parkeerplaats.)

 

Heeft u interesse? Laat het ons weten! Stuur onze verkoopmanager (Wim Polman) een mailbericht (mail naar: info@tolhuiskade.nl); hij kan u toevoegen aan de lijst met potentiële belangstellenden.

 


C.14 – Panoramisch gelegen “knikgebouw”

Op één van de mooiste locaties binnen het plan Tolhuiskade ligt deelplan C.14, ofwel “het Knikgebouw”. Het gebouw is zodanig gesitueerd dat vanuit een groot deel van de appartementen direct of indirect zicht mogelijk is op het Tolhuiskanaal.

Wat dacht je er van? ’s Ochtends wakker worden en dan even met een kopje koffie op uw balkon genieten van het fraaie uitzicht… Het kan!

Het stoere, enigszins industrieel ogende pand heeft een maximale hoogte van 7 bouwlagen (begane grond en 6 verdiepingen). Onder meer kenmerkend is het diverse aanbod aan appartementen. Zo kan er een keuze worden gemaakt uit een aantal studio’s, een ruim assortiment 2-, 3- en 4-kamerappartementen en twee boven-/benedenwoningen.
Verder bevinden zich op de begane grond ook nog een drietal kleinschalige bedrijfsruimten. Aan de achterzijde van het gebouw bevindt zich de gemeenschappelijke fietsenstalling; hier kunt u dus handig (en op korte afstand van uw appartement) uw fiets stallen.

Dat de relatie met “buiten zijn” zo’n belangrijke rol speelt bij deze appartementen blijkt onder meer ook uit de aandacht voor de privé-buitenruimten van de appartementen. Niet alleen beschikt ieder appartement over zijn eigen balkon, terras of -in sommige situaties zelfs- een tuintje, maar een flink aantal appartementen beschikt zelfs over meerdere balkons/buitenruimten! Dat wordt dus niet alleen genieten; dat wordt dubbel genieten!

Doordachte parkeeroplossing

Ook over het parkeren van je auto is goed nagedacht! Ieder appartement beschikt over een eigen parkeerplaats (stallingsplaats) in het centrale “parkeergebouw” C.26, welke is gesitueerd aan de zijde van de Asterweg. Je hoeft dus nooit meer op zoek te gaan naar een parkeerplekje en je kunt jouw auto dus altijd probleemloos parkeren op jouw eigen parkeerplekje.
Groot bijkomend voordeel van deze oplossing is dat het plan daardoor autoluw zal zijn; wat ons betreft ook een echt kwaliteitspunt van Tolhuiskade! Meer informatie over de stallingsgarage C.26 vindt u hier.

Zoekvenster sluiten