Tolhuiskade
#
0Te koop2Onder optie35Verkocht
755500 765500

C.14: Nog enkele appartementen te koop

De verkoop van de appartementen van C.14 (het “knikgebouw”) is in volle gang. Momenteel zijn slechts nog enkele appartementen niet verkocht. Heb je interesse in één van deze laatste appartementen? Meld je dan via deze site aan als reserve-kandidaat of neem contact op met één van de verkopende makelaars.

C.14, ofwel “het Knikgebouw” is gelegen op één van de fraaiste locaties in het plan Tolhuiskade. Het gebouw is zodanig gesitueerd dat vanuit een groot deel van de appartementen direct of indirect zicht mogelijk is op het Tolhuiskanaal.

Wat dacht je er van? ’s Ochtends wakker worden en dan even met een kopje koffie op je balkon genieten van het fraaie uitzicht… Het kan!

Het stoere, enigszins industrieel ogende pand heeft een maximale hoogte van 7 bouwlagen (begane grond en 6 verdiepingen). Onder meer kenmerkend is het diverse aanbod aan appartementen. Zo kan er een keuze worden gemaakt uit een aantal studio’s, een ruim assortiment 2-, 3- en 4-kamerappartementen en een boven-/benedenwoning.
Verder bevinden zich op de begane grond ook nog een drietal kleinschalige bedrijfsruimten.

Heb je interesse?

De inschrijfperiode is gesloten maar je kunt je nog wel inschrijven als reservekandidaat via jouw persoonlijke account. Maak een persoonlijk account aan, vervolgens kun je jouw persoonlijke account bevestigen. Het inschrijven als reservekandidaat vindt plaats in de Mijn Omgeving.

Account aanmaken

Ik heb al een account

Woningtypen

C.14 - Studio-appartementen

Studio
0㎡
52㎡
1 kamer
Uitverkocht

C.14 - 2-Kamerappartementen

Twee-kamer-appartement
0㎡
62㎡
2 kamers
Uitverkocht

C.14 - 3-Kamerappartementen

Drie-kamer-appartement
0㎡
66㎡ - 104㎡
3 kamers
Uitverkocht
v.a. € 755.500 v.o.n.

C.14 - 4-Kamerappartementen

Vier-kamer-appartement
0㎡
85㎡ - 110㎡
4 kamers
Onder optie
2 onder optie

C.14 - Boven-/benedenwoning

Maisonnette
0㎡
110㎡ - 116㎡
4 - 5 kamers
Uitverkocht
Zoekvenster sluiten