Tolhuiskade

C.02 - 2-Kamerappartement

In verkoop
Twee-kamer-appartement(en)

Vanaf € 344.500

3 beschikbaar
0 onder optie
0 verkocht
woonoppervlakte43㎡Kamers2
C.02 - 2-Kamerappartement
Ik heb interesseVanaf € 344.500
3 beschikbaar

Status en prijzen

BNR. Prijs
343㎡2 € 344.500
643㎡2 € 351.500
943㎡2 € 357.500
#

Beschrijving

2-Kamerappartementen | C.02

De drie 2-kamerappartementen in C.02 zijn gelegen aan de voorzijde van het gebouw, met direct zicht op het (mandelige) binnengebied. De appartementen zijn gelegen op de 1e t/m de 3e verdieping van het gebouw. 
Deze compacte appartementen hebben een vloeroppervlakte van ca. 43 m2 en beschikken, naast de woonkamer/keuken over een slaapkamer, een badkamer, een separaat toilet en een berging/techniek ruimte.   
Ook de eigenaren van deze appartementen beschikken over een eigen parkeerplaats in de stallingsgarage C.26; je hoeft dus nooit meer op zoek naar een parkeerplekje!
Genoemde prijzen zijn inclusief één parkeerplaats in de nabij gelegen stallingsgarage C.26 en op basis van 50 jaar afgekochte erfpachtcanon.

C.02 – "Stoer" en kleinschalig

Gelegen aan het fraaie en rustige (mandelige) binnenterrein van het plan Tolhuiskade wordt deelplan C.02 gerealiseerd: een "stoer" en kleinschalig appartementengebouw met 12 woonappartementen en een kleinschalige bedrijfsruimte op de begane grond. 

Vanuit ieder appartement heeft u uitzicht op het binnenterrein, wat door landschapsarchitect Delva wordt ingericht als een fraaie, rustige oase. Dat is toch heerlijk wonen!?!

Het stoere gebouw is vijf bouwlagen hoog (begane grond en 4 verdiepingen) en wordt voorzien van fraai, donkerrood metselwerk. Er kan een keuze worden gemaakt uit een aantal verschillende woningtypen. Zo kan er een keuze worden gemaakt uit drie 2-kamerappartementen en totaal negen 4-kamerappartementen. Voor de 4-kamerappartementen is er daarbij een onderscheid te maken uit een appartement met een tuin, een aantal met een balkon aan de achterzijde en twee "top-appartementen" met een schitterend terras.
Hoewel de 2-kamerappartementen niet beschikken over een eigen (privé)buitenruimte, kunnen de bewoners wel gebruik maken van de gemeenschappelijke buitenruimte, welke zich achter het gebouw bevindt.

Op de begane grond bevindt zich ook nog een kleinschalige bedrijfsruimte. 

Doordachte parkeeroplossing voor auto en fiets

Ook over het parkeren van je auto (en fiets) is goed nagedacht! Ieder appartement beschikt over een eigen parkeerplaats (stallingsplaats) in het centrale “parkeergebouw” C.26, welke naast C.02 is gesitueerd. De (auto)ingang is gelegen aan de zijde van de Asterweg. Je hoeft dus nooit meer op zoek te gaan naar een parkeerplekje en je kunt jouw auto dus altijd probleemloos parkeren op jouw eigen parkeerplekje.
Op de begane grond van dit parkeergebouw bevindt zich tevens een gemeenschappelijke fietsenstalling; hier kunnen de bewoners van C.02 ook hun fiets opbergen. Hoe handig is dat?
Groot bijkomend voordeel van deze oplossing is dat het plan daardoor autoluw zal zijn; wat ons betreft ook een echt kwaliteitspunt van Tolhuiskade! Meer informatie over de stallingsgarage C.26 vindt u hier.

Zoekvenster sluiten