Tolhuiskade

C.14 - 2-Kamerappartementen

Uitverkocht
Twee-kamer-appartement(en)
0 beschikbaar
0 onder optie
6 verkocht
woonoppervlakte62㎡Kamers2
C.14 - 2-Kamerappartementen
Ik heb interesse
0 beschikbaar

Status en prijzen

BNR.
762㎡2
1362㎡2
1962㎡2
2562㎡2
3062㎡2
3462㎡2
#

Beschrijving

De zes 2-kamerappartementen in C.14 zijn werkelijk uniek gelegen! Vanuit deze appartementen heb je straks straks een fantastisch, bijna panoramisch uitzicht over het Tolhuiskanaal! De appartementen zijn allemaal standaard voorzien van twee balkons. Wat een gemak!
Uiteraard zijn deze compacte appartementen (met een vloeroppervlakte van ca. 62 m2) heel functioneel ingedeeld: naast een ruime woonkamer/keuken is het appartement voorzien van een grote slaapkamer. Uiteraard ontrbreken een luxe afgewerkte badkamer en voldoende bergruimte niet! 
Ook deze appartementen zijn voorzien van een eigen parkeerplaats in de stallingsgarage C.26; je hoeft dus nooit meer op zoek naar een parkeerplekje!

 

C.14 – Panoramisch gelegen “knikgebouw”

Op één van de mooiste locaties binnen het plan Tolhuiskade ligt deelplan C.14, ofwel “het Knikgebouw”. Het gebouw is zodanig gesitueerd dat vanuit een groot deel van de appartementen direct of indirect zicht mogelijk is op het Tolhuiskanaal.

Wat dacht je er van? ’s Ochtends wakker worden en dan even met een kopje koffie op uw balkon genieten van het fraaie uitzicht… Het kan!

Het stoere, enigszins industrieel ogende pand heeft een maximale hoogte van 7 bouwlagen (begane grond en 6 verdiepingen). Onder meer kenmerkend is het diverse aanbod aan appartementen. Zo kan er een keuze worden gemaakt uit een aantal studio’s, een ruim assortiment 2-, 3- en 4-kamerappartementen en twee boven-/benedenwoningen.
Verder bevinden zich op de begane grond ook nog een drietal kleinschalige bedrijfsruimten. Aan de achterzijde van het gebouw bevindt zich de gemeenschappelijke fietsenstalling; hier kunt u dus handig (en op korte afstand van uw appartement) uw fiets stallen.

Dat de relatie met “buiten zijn” zo’n belangrijke rol speelt bij deze appartementen blijkt onder meer ook uit de aandacht voor de privé-buitenruimten van de appartementen. Niet alleen beschikt ieder appartement over zijn eigen balkon, terras of -in sommige situaties zelfs- een tuintje, maar een flink aantal appartementen beschikt zelfs over meerdere balkons/buitenruimten! Dat wordt dus niet alleen genieten; dat wordt dubbel genieten!

Doordachte parkeeroplossing

Ook over het parkeren van je auto is goed nagedacht! Ieder appartement beschikt over een eigen parkeerplaats (stallingsplaats) in het centrale “parkeergebouw” C.26, welke is gesitueerd aan de zijde van de Asterweg. Je hoeft dus nooit meer op zoek te gaan naar een parkeerplekje en je kunt jouw auto dus altijd probleemloos parkeren op jouw eigen parkeerplekje.
Groot bijkomend voordeel van deze oplossing is dat het plan daardoor autoluw zal zijn; wat ons betreft ook een echt kwaliteitspunt van Tolhuiskade! Meer informatie over de stallingsgarage C.26 vindt u hier.

Zoekvenster sluiten