Tolhuiskade

C.14 - Boven-/benedenwoning

Uitverkocht
Maisonnette
0 beschikbaar
0 onder optie
2 verkocht
woonoppervlakte110 t/m 116㎡Kamers4 tot 5
C.14 - Boven-/benedenwoning
Ik heb interesse
0 beschikbaar

Status en prijzen

BNR.
36116㎡4
37110㎡5
#

Beschrijving

Als onderdeel van C.14 wordt een schitterende boven- en benedenwoning gerealiseerd. Door de ietswat afwijkende architectuur (in vergelijking tot de overige appartementen van het deelplan C.14) kun je gelijk zien dat dit twee hele bijzondere woningen zijn.

De benedenwoning beschikt op de begane grond (naast entreepartij, berging en toilet) over een prachtige werkkamer welke uitkijkt over de straat aan de voorzijde van de woning. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de woonkamer, welke – middels de grote, glazen (schuif)pui – een directe relatie heeft met de tuin.
Op de eerste verdieping treffen we aan de voorzijde nogmaals een riant woon(kamer)gedeelte, terwijl zich aan de achterzijde van de woning twee slaapkamers bevinden. Uiteraard ontbreken een luxe, afgewerkte badkamer en een sepraat toilet niet op deze verdieping.
De bovenwoning is (vooral) gelegen op de tweede en derde verdieping. Op de tweede verdieping bevindt zich de grote living. Let u ook eens op die prachtige glazen gevel aan de voorzijde (straatzijde) van dit appartement! Aan de achterzijde van de living treffen we de buitenruimt van deze woning in de vorm van een ruim terras/balkon.
Op de derde verdieping tenslotte treffen we drie grote slaapkamers, een ruime berging en een luxe afgewerkte badkamer (uiteraard ook met een toilet).

 

C.14 – Panoramisch gelegen “knikgebouw”

Op één van de mooiste locaties binnen het plan Tolhuiskade ligt deelplan C.14, ofwel “het Knikgebouw”. Het gebouw is zodanig gesitueerd dat vanuit een groot deel van de appartementen direct of indirect zicht mogelijk is op het Tolhuiskanaal.

Wat dacht je er van? ’s Ochtends wakker worden en dan even met een kopje koffie op uw balkon genieten van het fraaie uitzicht… Het kan!

Het stoere, enigszins industrieel ogende pand heeft een maximale hoogte van 7 bouwlagen (begane grond en 6 verdiepingen). Onder meer kenmerkend is het diverse aanbod aan appartementen. Zo kan er een keuze worden gemaakt uit een aantal studio’s, een ruim assortiment 2-, 3- en 4-kamerappartementen en twee boven-/benedenwoningen.
Verder bevinden zich op de begane grond ook nog een drietal kleinschalige bedrijfsruimten. Aan de achterzijde van het gebouw bevindt zich de gemeenschappelijke fietsenstalling; hier kunt u dus handig (en op korte afstand van uw appartement) uw fiets stallen.

Dat de relatie met “buiten zijn” zo’n belangrijke rol speelt bij deze appartementen blijkt onder meer ook uit de aandacht voor de privé-buitenruimten van de appartementen. Niet alleen beschikt ieder appartement over zijn eigen balkon, terras of -in sommige situaties zelfs- een tuintje, maar een flink aantal appartementen beschikt zelfs over meerdere balkons/buitenruimten! Dat wordt dus niet alleen genieten; dat wordt dubbel genieten!

Doordachte parkeeroplossing

Ook over het parkeren van je auto is goed nagedacht! Ieder appartement beschikt over een eigen parkeerplaats (stallingsplaats) in het centrale “parkeergebouw” C.26, welke is gesitueerd aan de zijde van de Asterweg. Je hoeft dus nooit meer op zoek te gaan naar een parkeerplekje en je kunt jouw auto dus altijd probleemloos parkeren op jouw eigen parkeerplekje.
Groot bijkomend voordeel van deze oplossing is dat het plan daardoor autoluw zal zijn; wat ons betreft ook een echt kwaliteitspunt van Tolhuiskade! Meer informatie over de stallingsgarage C.26 vindt u hier.

Zoekvenster sluiten