Tolhuiskade

C.11 - 4-Kamerappartement met balkon

In verkoop
Vier-kamer-appartement(en)

Vanaf € 891.500

2 beschikbaar
0 onder optie
4 verkocht
woonoppervlakte111㎡Kamers4
C.11 - 4-Kamerappartement met balkon
Ik heb interesseVanaf € 891.500
2 beschikbaar

Status en prijzen

BNR. Prijs
2111㎡4 € 891.500
3111㎡4 -
4111㎡4 -
5111㎡4 -
6111㎡4 € 954.000
7111㎡4 -
#

Beschrijving

Waan je in nautische sferen in de hoek van het Tolhuiskanaal. Dit is leven aan het water. Geniet van het spectaculaire uitzicht over het kanaal, de kade en Amsterdam Overhoeks. Onbelemmerd en ongeëvenaard.
In dit bijzondere gebouw op deze unieke plek ervaar je rust en ruimte op steenworpafstand van de bruisende binnenstad.

Zeven luxe 4-kamerappartementen en drie riante Penthouses
C.11 is een kleinschalig appartementengebouw met ruime woningen. De tien appartementen zijn verdeeld over zeven bouwlagen met ieder één of twee woningen. Met een oppervlakte van ca. 111 m2 bieden de woningen op de begane grond en op de eerste tot en met derde verdieping volop ruimte voor wonen, werken en vrije tijd. Op de drie bovenste woonlagen is de oppervlakte zelfs 184 m2! Met een tweede entree en badkamer creëer je het ideale gastenverblijf. Zo geniet je optimaal van je woning!

Zonovergoten buitenruimten aan het water
De architecten van C.11 zijn tot het uiterste gegaan om deze unieke locatie optimaal te benutten. Dankzij de knik in de gevel en glazen puien kijk je direct uit op het water en richting Overhoeks. Open hoeken in de vorm van grote bloemenramen zorgen voor een fantastisch uitzicht op de kade en nog meer daglicht. En welk appartement je ook kiest, je krijgt er één of meerdere buitenruimten bij. Door de ideale zonoriëntatie geniet je vanaf jouw brede terras of balkon van vroeg tot laat van de zon en van het glinsterende water.

Comfort en gemak
Ervaar ultiem comfort, binnen én buiten. Vloerverwarming zorgt voor warme voeten in de winter. Het ontwerp van het gebouw laat volop daglicht toe, maar houdt je woning aangenaam in de zomer. Dankzij de unieke knik in de gevel zijn de brede terrassen geluidsluw, waardoor je in alle rust van het uitzicht geniet. Hoogwaardige afwerking, sanitair en tegelwerk geven de woning een luxe uitstraling. Het gebouw beschikt over een lift en een inpandige fietsenstalling, exclusief toegankelijk voor bewoners van C.11.

Doordachte parkeeroplossing voor auto
Ook over het parkeren van je auto is goed nagedacht! Ieder appartement beschikt over één (of: twee) eigen parkeerplaats(en) in het centrale “parkeergebouw” C.26 dat op loopafstand is gesitueerd. De (auto)ingang is gelegen aan de zijde van de Asterweg. Je hoeft dus nooit meer op zoek te gaan naar een parkeerplekje en je kunt jouw auto dus altijd probleemloos parkeren op jouw eigen parkeerplekje.

4-Kamerappartementen met balkon | C.11
Op de eerste, tweede en derde verdieping bevinden zich in totaal zes ruime 4-kamerappartementen. De appartementen beschikken allen over een breed balkon met een fantastisch uitzicht over het Tolhuiskanaal en ideale zonoriëntatie. De grote raampartijen en glazen gevel zorgen bovendien voor volop daglicht. Naast de woon- en drie slaapkamers beschikken de appartementen over een luxe afgewerkte badkamer en een royale berging.

Zoekvenster sluiten