Tolhuiskade

PARKEREN

Probleemloos parkeren kan in de stallingsgarage C.26

Nog enkele parkeerplaatsen beschikbaar voor verkoop! Bent u bewoner of omwonende van het plan en op zoek naar een parkeerplaats? Informeer dan snel naar de mogelijkheden!

Aan de Asterweg-zijde van het plan Tolhuiskade wordt het “parkeergebouw C.26” gerealiseerd. Deze stallingsgarage zal ruimte bieden aan maar liefst 284 parkeerplaatsen.
Verder bevinden zich op de begane grond ook nog een gemeenschappelijke fietsenstalling (ten behoeve van een deel van de bewoners/gebruikers Plot C), diverse technische ruimten (waaronder een wijktrafo en een WKO-installatieruimte) en verder ook nog een kleinschalige bedrijfsruimte.

De bewoners kunnen straks hun auto probleemloos parkeren op hun eigen parkeerplaats in deze stallingsgarage. U hoeft dus nooit meer te zoeken naar een plekje! Hoe gemakkelijk is dat?

De stallingsgarage zal standaard worden voorzien van laadinfrastructuur ten behoeve van elektrisch opladen van voertuigen. Dat betekent dat het ook voor bezitters van een elektrische auto mogelijk zal zijn om een laadpaal te laten aanbrengen bij hun eigen parkeerplaats om op die manier hun auto op te laden in de garage.

Heeft u interesse in de aankoop van een parkeerplaats in stallingsgarage C.26? Neem dan snel contact op met Wim Polman via info@tolhuiskade.nl Hij kan u informeren over de mogelijkheden!

Industrieel en groen

Leuk om te vermelden is dat de “curve” aan de Asterweg-zijde is gebaseerd op de curve van de voormalige goederenspoorlijn die voor de parkeergarage langs liep. Via deze oude spoorlijn werden goederen vervoerd naar de magazijnen en fabrieken die dit voormalige, industriële havengebied zo kenmerkten.
Dit industriële karakter komt ook weer terug in de stalen gevels van het parkeergebouw. Het “utilitaire” karakter wordt echter ruimschoots gecompenseerd door de plantenbakken en de royale “groene” gevels (zowel aan de Asterwegzijde en de hofzijde (Ina van Faaassenhof).