Tolhuiskade

OPLEVERING MEDIO 2024!

Nog 1 appartement beschikbaar!

C.11: De “parel” van Tolhuiskade
De bouw is in volle gang, de oplevering wordt medio 2024 verwacht en er zijn momenteel nog slechts 1 appartement direct beschikbaar! In dit schitterend gelegen (deel)plot zal een kleinschalig appartementengebouw worden gerealiseerd met slechts 10 appartementen.
De appartementen zijn direct aan het Tolhuiskanaal gesitueerd; schitterende uitzichten over het water zijn dus gegarandeerd!

In het gebouw komen de navolgende “hoofdtypen” voor:

  • 1 vier-kamerappartement met tuin en terras; met een woonoppervlakte van ca. 111 m2 GO, gelegen op de begane grond;
  • 6 vier-kamer-appartementen met balkon; met een woonoppervlakte van ca. 111 m2 GO, gelegen op de 1e, 2e en 3e verdieping van het gebouw en;
  • 3 Penthouses (met terras en balkon), gelegen op de 4e, 5e en 6e verdieping van het gebouw.

Momenteel is er nog slechts één Penthouse-appartement (op de 4e verdieping van het gebouw) beschikbaar! Dit top-appartement beschikt over een hoogwaardige afwerking, een heerlijke, grote buitenruimte en uiteraard ook twee parkeerplaatsen in de nabijgelegen stallingsgarage.

Interesse?

Heb je interesse in de laatste, beschikbare appartementen? Neem dan snel contact op met één van de verkopende makelaars. Hun gegevens tref je op de contactpagina. Je kunt ook een email sturen naar: info@tolhuiskade.nl

 

WIL JIJ UNIEK WONEN AAN HET WATER IN AMSTERDAM-NOORD? DAN IS DIT JOUW KANS! KLIK OP DE INTERACTIEVE KAART HIERONDER VOOR MEER INFORMATIE OVER DE VERSCHILLENDE WONINGTYPEN.

Interactieve kaart

Toon resultaten
#
Aanbod wordt geladen..

Woningtypen

v.a.€ 1.640.000 v.o.n.

C.11 - Penthouse met terras en balkon

Penthouse
0㎡
184㎡
4 kamers
In verkoop
1 beschikbaar

C.11 - 4-Kamerappartement met tuin en terras

Vier-kamer-appartement
0㎡
111㎡
4 kamers
Uitverkocht

C.11 - 4-Kamerappartement met balkon

Vier-kamer-appartement
0㎡
111㎡
4 kamers
Uitverkocht