Tolhuiskade

C.11 - Penthouse met terras en balkon

In verkoop
Penthouse

€ 1.640.000

1 beschikbaar
0 onder optie
2 verkocht
woonoppervlakte184㎡Kamers4
C.11 - Penthouse met terras en balkon
Ik heb interesse€ 1.640.000
1 beschikbaar

Status en prijzen

BNR. Prijs
8184㎡4 € 1.640.000
9184㎡4 -
10184㎡4 -
#

Beschrijving

Waan je in nautische sferen in de hoek van het Tolhuiskanaal. Dit is leven aan het water. Geniet van het spectaculaire uitzicht over het kanaal, de kade en Amsterdam Overhoeks. Onbelemmerd en ongeëvenaard.
In dit bijzondere gebouw op deze unieke plek ervaar je rust en ruimte op steenworpafstand van de bruisende binnenstad.

Tien luxe 4-kamerappartementen
C.11 is een kleinschalig appartementengebouw met ruime woningen. De tien appartementen zijn verdeeld over zeven bouwlagen met ieder één of twee woningen. Met een oppervlakte van ca. 111 m2 bieden de woningen op de begane grond en op de eerste tot en met derde verdieping volop ruimte voor wonen, werken en vrije tijd. Op de drie bovenste woonlagen is de oppervlakte zelfs 184 m2! Met een tweede entree en badkamer creëer je het ideale gastenverblijf. Zo geniet je optimaal van je woning!

Zonovergoten buitenruimten aan het water
De architecten van C.11 zijn tot het uiterste gegaan om deze unieke locatie optimaal te benutten. Dankzij de knik in de gevel en glazen puien kijk je direct uit op het water en richting Overhoeks. Open hoeken in de vorm van grote bloemenramen zorgen voor een fantastisch uitzicht op de kade en nog meer daglicht. En welk appartement je ook kiest, je krijgt er één of meerdere buitenruimten bij. Door de ideale zonoriëntatie geniet je vanaf jouw brede terras of balkon van vroeg tot laat van de zon en van het glinsterende water.

Comfort en gemak
Ervaar ultiem comfort, binnen én buiten. Vloerverwarming zorgt voor warme voeten in de winter. Het ontwerp van het gebouw laat volop daglicht toe, maar houdt je woning aangenaam in de zomer. Dankzij de unieke knik in de gevel zijn de brede terrassen geluidsluw, waardoor je in alle rust van het uitzicht geniet. Hoogwaardige afwerking, sanitair en tegelwerk geven de woning een luxe uitstraling. Het gebouw beschikt over een lift en een inpandige fietsenstalling, exclusief toegankelijk voor bewoners van C.11.

Doordachte parkeeroplossing voor auto
Ook over het parkeren van je auto is goed nagedacht! Ieder "Penthouse"-appartement beschikt over twee eigen parkeerplaatsen in het centrale “parkeergebouw” C.26 dat op loopafstand is gesitueerd. De (auto)ingang is gelegen aan de zijde van de Asterweg. Je hoeft dus nooit meer op zoek te gaan naar een parkeerplekje en je kunt jouw auto dus altijd probleemloos parkeren op jouw eigen parkeerplekje.

Penthouses met terras en balkon | C.11
Deze unieke, "top"-appartementen bevinden zich op de vierde, vijfde en zesde verdieping van C.11. Deze "pareltjes" nemen ieder de volledige verdieping in beslag. Met maar liefst 184 m2 bieden de appartementen volop ruimte voor wonen, werk en vrije tijd. Het appartement is zelfs voorzien van een dubbele entree zodat de gebruiksmogelijkheden bijzonder veelzijdig zijn!

Aan één zijde van het appartement bevindt zich de masterbedroom, welke uiteraard voorzien is van een inloopkast. Uiteraard tref je hier ook een luxe badkamer, welke van alle gemakken is voorzien. Aan de andere zijde van het appartement bevinden zich nog twee, riante slaapkamers en een extra (tweede) badkamer. Ideaal voor de gasten!

De living strekt zich uit over de volle breedte van het gebouw. Door de grote raampartijen zal het uitzicht adembenemend zijn. Wat een uitzicht! Vermeldenswaardig is zeker nog dat voor het bovenste appartement in het gebouw (bouwnummer 10) geldt dat de living een extra vrije hoogte kent, door het verloop van de kapconstructie. 
Het grote terras is zongunstig op het zuidwesten gelegen. Hier geniet je zomers van vroeg tot laat van de zon.